Solarfence: elektrische afrastering is onze passie!

Door de jarenlange ervaring die Alfred heeft opgedaan bij Gallagher Europe in Groningen, is de passie ontstaan voor de levering en aanleg van elektrische afrasteringen.

Een elektrisch raster geeft u een veilig gevoel. U kunt met een gerust hart uw dieren achterlaten in uw weide. 

VEILIGHEID VOOR DIER EN MENS STAAT BIJ ONS VOOROP!

Vanzelfsprekend is de keuze gevallen op de producten van Gallagher. Gallagher staat voor innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Met het brede assortiment van Gallagher, aangevuld met onze eigen producten, biedt SolarFence voor nagenoeg elke situatie een passende oplossing. Door onze ervaring en creativiteit kunnen we samen met u tot een maatwerk oplossing komen. Met de ervaring die Alet opgedaan heeft bij Landschapsbeheer Drenthe kunnen we ook meedenken over de inrichting van uw perceel en de landschappelijke inpassing van uw raster.

Naast verkoop en aanleg is het bij Solarfence ook mogelijk om een afspraak te maken voor jaarlijkse controle van uw elektrische afrastering.

Op onze site vindt u een duidelijke uitleg hoe u het juiste apparaat en het juiste materiaal kunt kiezen voor uw situatie. Mocht u er niet uit komen, of toch twijfelen over uw keuze, neem dan contact met ons op. We zoeken graag met u uit wat voor uw situatie de best passende oplossing is. Uiteraard kunnen we u vrijblijvend een offerte bieden.

Nadat u uw keuze heeft gemaakt en een order hebt geplaatst wordt deze binnen maximaal 5 werkdagen bij u thuis of op locatie afgeleverd.

Solarfence

Alfred Mulder
    06-51 710 799
Alet de Hoop     06-18 650 952

 

 

 

 

 

 

© 2016 - 2024 www.solarfence.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel