De hemel op (p)aard: rust, ontspanning, herstel. Voor en na een harde dag is de stal voor uw paard een plaats om te ontspannen. De BEMER Horse-Set zal uw paard duidelijk deugd doen. Het gebruik en de bediening zijn zo eenvoudig dat niemand in de stal lang moet wachten. 

U zult zien: uw paard wordt heel gauw rustig en ontspannen. Het herstelt beter en heeft snel weer een soepele gang. Hierdoor en dankzij de vele eigenschappen die tot in het kleinste details op paarden zijn afgestemd, is de Horse-Set de beste keuze in de stal, een voordeel voor paard en ruiter. Zowel voor sport als voor vrije tijd. Uw paard zal ervan houden! 
 

Wat is BEMER Therapie

De fysische vasculaire therapie BEMER stimuleert de pompende beweging van de kleinste bloedvaten door middel van elektromagnetische signalen. De bloedsomloop in de microcirculatie kan zo weer naar een normaal niveau teruggebracht worden. De lichaamscellen worden beter voorzien van voedingsstoffen waardoor ze hun talloze taken kunnen uitvoeren.

Ziekten en pijn kunnen door middel van de fysische vasculaire therapie BEMER beter bestreden worden, wonden genezen sneller, er komt energie vrij voor hogere lichamelijke en geestelijke prestaties en herstelmechanismen kunnen ondersteund worden. Ook in de sportwereld kan fysische vasculaire therapie BEMER waardevolle ondersteuning bieden aan zowel professionals als amateurs.

Bij voldoende doorbloeding van de kleinste bloedvaten zijn kortere warming-ups en cooling-downs nodig, herstelt het lichaam sneller en kunnen trainingen effectiever zijn. Ook het herstel van letsel op microniveau kan vaak bespoedigd worden.
Gesteld kan worden, dat de fysische vasculaire therapie BEMER de controlemechanismen van het lichaam ondersteunt om ziekten te voorkomen en sneller te herstellen.

Ook bij sportieve activiteiten behaalt de fysische vasculaire therapie BEMER verbazingwekkende resultaten. Ze kan bijdragen aan de verhoging van de maximale belastingsintensiteit, het effect van trainingen verbeteren, herstelperioden na de training verkorten en de kans op blessures verlagen.

BEMER is een officieel toegestaan medisch product (CE0483), klasse IIa (93/42/EEG) in de EU.

Wetenschappelijk bewezen

In talloze wetenschappelijke artikelen en observatiestudies is de effectiviteit van de fysische vasculaire therapie BEMER duidelijk aangetoond. Zo kon aangetoond worden dat het weefsel tot wel 30 procent meer zuurstof opnam. Juist dit is het doorslaggevende effect van fysische therapie, ook bij een verstoord regeneratief vermogen.

De laatste 15 jaar werden 46 studies en vier in PubMed gepubliceerde wetenschappelijke studies gewijd aan de BEMER-therapie.

 

Ervaringen gebruikers

 

Opgelet: de BEMER Horse-Set is geen vervanging van een behandeling door een ervaren dierenarts of therapeut. Bespreek met uw dierenarts wanneer en hoe u de BEMER therapie gebruikt.

Vragen? Je kunt mij, Alet, altijd bellen: 06-18650952. Of het contactformulier invullen.

Je kunt de Bemer deken of de deken set eerst eens proberen; we verhuren er 1! Kan wel zijn dat je niet direct aan de beurt bent...
Bestellen kan via de website: Alet de Hoop | Fysische vasculaire therapie van BEMER (bemergroup.com)

 

© 2016 - 2024 www.solarfence.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel