Garantie
Solarfence staat voor kwaliteit. Mocht uw product defect raken, dan kunt u natuurlijk ook op ons rekenen. Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing onverminderd de garantie die de leverancier eventueel verstrekt. Mocht de garantie van de leverancier voor u als consument voordeliger zijn (bijvoorbeeld langere garantie of betere voorwaarden) dan hanteren we de garantie die voor u het meest voordelig is.

Ook wanneer een product meteen na ontvangst al niet goed werkt, bieden wij u hulp. Neem contact met ons op; wij bieden u een passende oplossing.
 

Herroeping en retourneren
Bij Solarfence heeft u het recht om uw bestelling te herroepen en het product te retourneren. Als u hier gebruik van wilt maken, dan dient u dit aan ons te melden binnen 14 dagen nadat u het product heeft ontvangen. U dient voor het herroepen gebruik te maken van ons herroepingsformulier dat u online kunt invullen en verzenden.

Vervolgens heeft u nog 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk terug te sturen.
Wilt u een product retourneren? Dat kan met behulp van ons retourformulier dat wordt meegestuurd en dat u via onze site kunt downloaden.

 

Voorwaarden en uitzonderingen
Als u een product retour stuurt, dient u alle geleverde toebehoren mee te sturen. Het product moet - indien redelijkerwijs mogelijk - in originele (nieuw)staat en in de oorspronkelijke verpakking naar ons teruggestuurd te worden. Als u een product wilt retourneren dat gebruikt is en dus niet meer (als nieuw) verkocht kan worden, dan kunnen wij hiervoor een vergoeding in rekening brengen. Het is mogelijk dat deze vergoeding gelijk is aan het aankoopbedrag. De kosten voor het terugzenden is voor uw eigen rekening.

Sommige producten kunnen vanwege hun aard helemaal niet worden teruggestuurd:

·         Artikelen die speciaal voor u op maat gemaakt zijn (zoals bijvoorbeeld een deel van een rol grondkabel dat reeds op maat gesneden is).
·         Zonnepanelen die ontvanger niet direct heeft gecontroleerd op beschadiging in bijzijn van vervoerder op het moment van overdracht.

Vervolgprocedure
Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, wordt deze gecontroleerd. Als deze akkoord bevonden wordt, zullen wij - afhankelijk van uw wens - het product omruilen of het aankoopbedrag terugstorten. Heeft u gekozen voor het terugkrijgen van het aankoopbedrag? Dan staat dit zo snel mogelijk - en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de aankoop - op uw rekening. Indien wij het product binnen de 14 dagen na ontbinding nog niet hebben ontvangen, dan kunnen wij u vragen om een verzendbewijs, voordat wij overgaan tot uitbetaling van het aankoopbedrag.

Herroepingsformulier
Uiteraard heeft u de mogelijkheid om het product op eigen gelegenheid terug te sturen. Hiervoor kunt u het herroepingsformulier gebruiken. De herroepingstermijn is in dit geval ook 14 dagen en het product dient ook 14 dagen na de melding bij ons binnen te zijn. De verzendkosten zijn dan voor uw eigen rekening.

Op al onze leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. 

Identiteit Ondernemer:
SOLARFENCE
Smalbroek 20
9411TT BEILEN
info@solarfence.nl
0593-565887
KVK nr.: 67982204
BTW nr.: NL857252471B01

 

 

© 2016 - 2024 www.solarfence.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel